Indiana Jones

Indiana Jones

Var tidligere i dag på norgespremieren på den nye Indiana Jones filmen, og ja, den var spektakulær.

Det er noe eget over det å gå på kino bare for å se en god, gammeldags actionfilm. Filmen leverer det den skal og på en perfekt måte. Her er det ingen dype tanker, lite kjente kulturelle referanser eller alvorlige dialoger. Derimot er filmen krydret med høye stup, heftige biljakter og enorme visuelle effekter. Bak filmen står George Lucas og Steven Spielberg som må regnes som store filmpersonligheter og de klarer igjen å lage det de vet kinopublikumet liker.

Dersom du ønsker å se en film som underholder deg fra start til slutt og som gir deg en pause i hverdagen vil jeg anbefale denne filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *