Hamburg

Hamburg

Hamburg

Var i helga på organisasjonsseminar i ANSA i Hamburg. Jeg har aldri vært i Hamburg før og reisen ble dekket så da var jeg klar for tur. Reisen opp til Hamburg tok rundt 5 timer med ICE og toget gikk direkte. Kom frem fredag kveld og da var det meksikansk restaurant som sto på programmet. Her ble det noe mat og drikke. Jeg for min del røyk jeg på en Hamburger -litt fordi jeg hadde lyst på det, men også litt fordi jeg var i Hamburg -. Rundt midnatt var det noen som tok kvelden, og en liten fraksjon som tok turen til Reeperbahn. Er man i Hamburg, så er man i Hamburg, så jeg ble med ut. Den første puben vi fant var brun, så brun at det nesten ikke er til å tro. Jeg var ganske sikker på at jeg kunne møte Ingvar Ambjørnsen rett rundt hjørnet og stedet var såpass brunt at det fikk Smutthullet i Ålesund (inntill dette den bruneste puben jeg har besøkt) til å virke som tiger tiger. Det andre stedet vi fant var en pub, der det var kaldere enn utenfor, her var det også ganske tomt, men noen av stedets lokale helter fikk tatt seg en svingom med fraksjonens jenter.

Lørdag var det båttur på programmet. Det var leid inn en båt for tre timer med gratis mat og drikke. Så mye man måtte ønske. Underveis var det noen taler og det ble også fremført forskjellige viser – den ene grovere enn den andre-. Etter turen var det konsert med en nordmann som spilte forbausende mange slægere, men veldig få norske.

Alt i alt var det en arti tur med veldig mange trivelige folk. Fikk ikke sett så mye av Hamburg, men ble kjent med mye bra folk, fikk prata mye norsk, hadde det veldig arti og fikk spist hamburger i Hamburg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *